zonke iindidi

I-Ammonium Lauryl Ether (3EO) Sulfate enento esebenzayo 70.0 ±2.0

I-RSAW EAC70/ZA iphezulu esebenzayo, i-cosmetic-grade ye-ammonium lauryl ether sulphate eyenziwa yi-SO3 sulphation eqhubekayo ye-alcohol cut, i-ethoxylated (3EO) yotywala, ilandelwa yi-ammonia neutralization.

I-RSAW EAC70/ZA iphezulu esebenzayo, i-cosmetic-grade ye-ammonium lauryl ether sulphate eyenziwa yi-SO3 sulphation eqhubekayo ye-alcohol cut, i-ethoxylated (3EO) yotywala, ilandelwa yi-ammonia neutralization.

ngokwasemzimbeni:
Imbonakalo kwi-25°C Intlama ethululwayo
Indawo ebandayo 10 ° C
Ikhemikhali:
Umba osebenzayo 70.0 ± 2.0%
Unsulphated Matter 3.5% max
I-ammonium sulphate 1.5% max
Ammonium chloride 0.5 % ubukhulu
pH (2% isisombululo) 6.0-7.0
1,4-Dioxane I-50ppm max

♦ I-RSAW EAC70/ZA yi-cosmetic-grade, i-high-quality material ekrwada.lt ingasetyenziswa ngokubanzi kwiishampu, ii-agent ezikhupha ugwebu kunye nezinye iimveliso zokucoca, ngakumbi kwi-pH yexabiso eliphantsi.

I-RSAW EAC70/ZA inovakalelo kutshintsho lobushushu kunye ne-pH. Ukubola kunokwenzeka kwiqondo lokushisa elingaphezu kwe-40 ° C okanye kwiimeko ze-acidic ( pH ngaphantsi kwe-5).

Gcina i-RSAW EAC70/ZA kwi-20-40 ° C iyacetyiswa.

2 umfanekiso we3
2包装图-2


600.1
YOPHANDO

Iindidi ezishushu