zonke iindidi

I-Ammonium Lauryl Sulfate enento esebenzayo 70.0±2.0

I-RSAW AL70/ZA yindawo ephezulu esebenzayo, i-cosmetic-grade ye-ammonium lauryl sulphate eyenziwa yi-SO3 sulphation eqhubekayo yotywala obunqamlekileyo, ilandelwa yi-ammonia neutralization.

I-RSAW AL70/ZA yindawo ephezulu esebenzayo, i-cosmetic-grade ye-ammonium lauryl sulphate eyenziwa yi-SO3 sulphation eqhubekayo yotywala obunqamlekileyo, ilandelwa yi-ammonia neutralization.

ngokwasemzimbeni:
Imbonakalo kwi-30°C I-amber ephatshileyo okanye tyheli oluluthuthu, Intlama egalelayo
Indawo ebandayo 21 ~ 28笆
Ikhemikhali:
Umba osebenzayo 68.0 % min
I-unsulphated matter 4.0 % ubukhulu
pH (10% isisombululo) 6.0-7.0
I-ammonium sulphate 2.0% max
Ammonium chloride 0.5 % ubukhulu

♦ I-RSAW AL70/ZA isetyenziswa ngokubanzi kwi-shampoos, amalungiselelo okuhlamba i-foam, ezinye iimveliso zokucoca, ngokukodwa kwi-pH ephantsi yokwenziwa kwexabiso.

I-RSAW AL70/ZA inobuntununtunu kutshintsho lobushushu kunye ne-pH. Ukubola kunokwenzeka kwiqondo lokushisa elingaphezulu kwe-40P okanye kwiimeko ze-acidic (pH ngaphantsi kwe-5).

Gcina i-RSAW AL70/ZA kwi-30-40 ° C iyacetyiswa.

2 umfanekiso we3
2包装图-2


600.1
YOPHANDO

Iindidi ezishushu